Logo brummensnieuws.nl
<p>vlnr: Isabel van Dijk (voorzitter) en Jacqueline Roelofs (directeur-bestuurder) van Graafschap bibliotheken en Mariko van Vemde (voorzitter) en Mirjam Wijers (directeur-bestuurder) van Bibliotheek Brummen|Voorst</p>

vlnr: Isabel van Dijk (voorzitter) en Jacqueline Roelofs (directeur-bestuurder) van Graafschap bibliotheken en Mariko van Vemde (voorzitter) en Mirjam Wijers (directeur-bestuurder) van Bibliotheek Brummen|Voorst

Graafschap Bibliotheken en Bibliotheek Brummen|Voorst ondertekenen Intentieovereenkomst

BRUMMEN/ VOORST - Op 18 mei was het zover! Tijdens deze avond werden de handtekeningen gezet onder de Intentieovereenkomst waarin staat dat beide bibliotheken willen komen tot een fusie. Het glas werd geheven op dit feestelijke moment.

Voor, door en van iedereen

Wij willen een Bibliotheek zijn ‘voor, door en van iedereen.’ Voor leden en de inwoners blijven wij de vertrouwde Bibliotheek. Maar met de wetenschap dat we een daadkrachtiger organisatie worden, kunnen de bibliotheken juist betere programma’s en meer professionaliteit bieden. Een win-win situatie voor alle inwoners en leden in de betrokken gemeentes. Er werd een toost uitgebracht op dit heugelijke moment en voorzitter en bestuurders zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Graafschap Bibliotheken en Bibliotheek Brummen|Voorst spraken al eerder uit om fusiemogelijkheden te onderzoeken. Het ondertekenen van deze intentieovereenkomst is weer een belangrijke stap in deze richting.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: