Logo brummensnieuws.nl

De beste verhalenverteller!

EERBEEK - Kom op zaterdag 11 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek Eerbeek waar de allerjongste bezoekers samen met hun ouders of opa en oma een extra hartelijk welkom krijgen. Ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn. 

Boekstartdag bij de bieb

De Bibliotheek in Eerbeek doet ook mee met leuke activiteiten voor de kleintjes. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn kinderen samen met hun (groot)ouders en/of verzorgers welkom voor meerdere gezellige voorleesmomentjes. De Boekstartdag bij de Bibliotheek staat ook in het teken van ervaringen uitwisselen met andere ouders. Denk aan voorleeservaringen, boekentips, het opdoen van inspiratie over leuke (letter)spelletjes of andere zaken waar je tegenaan loopt. Medewerkers van het consultatiebureau zijn ook aanwezig tijdens de Boekstartdag. Uiteraard ga je naar huis met een leuk presentje!

Boekstart 

Boekstart kennen jonge ouders misschien van het gratis oranje koffertje. Ouders worden met BoekStart in de Bibliotheek, het consultatiebureau en de kinderopvang voorgelicht over het belang van lezen en aangemoedigd om hun kinderen zo jong mogelijk (vanaf circa 3 maanden) in aanraking te brengen met boeken en om samen met boeken bezig te zijn. Op zaterdag 11 juni is er een landelijke Boekstartdag.

Alles op een rijtje

Datum: zaterdag 11 juni

Tijd: 10.00 tot 14.00 uur

Locatie: Bibliotheek Eerbeek

Meer informatie: Activiteitenagenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Kosten: geen 

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: