Logo brummensnieuws.nl

Herdenkingsbos Klein Veldhuizen in Loenen

LOENEN – De Stichting Herdenkingsbos Klein Veldhuizen heeft aan de Hoofdweg in Loenen een plaats gereed gemaakt voor het planten van bomen. Onlangs werden de eerste twee bomen geplant. Het initiatief daarvoor werd genomen door Bert Meurs en Elfriede Arriëns, beiden woonachtig in Loenen. Op hun terrein is ruimte over, naast een natuurvijver, op een rustige plek, goed bereikbaar vanaf de Hoofdweg.

 De Stichting wil de mogelijkheid bieden bomen te laten plaatsen ter herdenking van overleden dierbaren of gebeurtenissen in de familiesfeer zoals een huwelijksjubileum, geboorte van een (klein)kind of andere feiten waaraan men nog eens terug wil denken. Een herdenkingsbos is anders herdenken. Een begraafplaats of strooiveld is omringd door dood en verdriet; een boom is omgeven door nieuw leven en biedt hoop voor de toekomst. In het herdenkingsbos is alles milieuvriendelijk.

Met een boomkweker heeft de Stichting een goede relatie en staat garant voor de juiste manier van aanplanten en verzorging door de jaren heen. Met behulp van vrienden en buren is er een mooie plek geschapen die de mogelijkheid biedt op elk moment je eigen boom een bezoek te brengen. Men ziet hem groeien. Men komt tot rust en kan herinneringen de vrije loop laten en genieten van de omgeving.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: