Logo brummensnieuws.nl
<p>Het Fletcher Hotel Huis te Eerbeek</p>

Het Fletcher Hotel Huis te Eerbeek

Hotel Huis te Eerbeek gaat weer open

EERBEEK - Het Fletcher Hotel Huis te Eerbeek gaat deze zaterdag (21 mei) weer open na een ingrijpende verbouwing die bijna acht maanden in beslag heeft genomen. Volgens salesmanager Moniek Driessen is er sprake van een complete make-over. “Werkelijk alles is aangepakt: een nieuw dak, nieuwe dakkapellen, het hele interieur is onder handen genomen. We hebben gekozen voor het thema Veluwe in het hotel. Zowel wat betreft afbeeldingen en wanddecoraties als de kleurstellingen. Het is al met al een enorme klus geweest, maar nu staat er ook wat. “

Ook het bijbehorende landhuis onderging een grondige renovatie. Driessen: “Dat hebben we toch op enig moment meegenomen. Als het hotel zo grondig werd aangepakt, konden we het landhuis niet achterlaten. Dus ook hier geschilderd, nieuwe parketvloeren, nieuw meubilair. Het landhuis is een populaire bestemming voor bijvoorbeeld huwelijken. Nu, die kunnen er weer volledig in stijl worden gehouden.”
Hoewel het hotel sinds 17 oktober dicht was, weten de gasten de weg terug klaarblijkelijk goed te vinden. Driessen: “We zitten komend weekeinde vol én we hebben een bruiloft. Dus meteen vol aan de bak. Veel van onze mensen hebben tijdens de renovatie bijgesprongen in andere Fletcher hotels. Ook leuk, maar we hebben er allemaal verschrikkelijk veel zin hier aan het werk te gaan. Trouwens: Alle Eerbekenaren en iedereen die nieuwsgierig is naar het resultaat nodigen wij van harte uit om te komen kijken. Om een beetje feest met ons mee te vieren, serveren wij een gratis petit four bij de koffie.”

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: