Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Copyright: ADN-Fotografie.nl</p>

Foto: Copyright: ADN-Fotografie.nl

Al ruim 300 inschrijvingen voor Wandel4daagse

EERBEEK - De Wandel4daagse Eerbeek die dit jaar plaatsvindt van 13 tot en met 16 juni heeft al ruim 300 inschrijvingen. Na twee gemiste edities wegens corona heeft men weer zin in dit mooie wandelevenement! Stichting Wandel4Daagse heeft vier mooie routes uitgezet, zodat jong en oud kunnen genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Eerbeek. Inschrijven kan nog tot en met 5 juni via www.4daagse-eerbeek.nl.

Het belooft een feest als vanouds te worden. De vier routes laten het mooie gevarieerde landschap van de Eerbeekse omgeving zien: van de bosroute op de eerste dag, de Loenense weilanden en heide op de tweede dag tot het boeren coulisselandschap van Hall op de derde dag. De vierde dag staat traditiegetrouw in het teken van het dorp Eerbeek en de Intocht met uiteraard de Eerbeekse Kermis als eindpunt. Deelnemers kunnen elke dag tussen 17.30 en 18.30 uur starten.

Speciaal lied

Kinderen voor Kinderen schreef speciaal over alle wandel- en avond4daags en in het land een lied! Het nummer “Avond4daagse” wordt 20 mei gelanceerd via Zapp (NPO3), Spotify en YouTube en is vanaf die dag te vinden op www.4daagse-eerbeek.nl. Het is de bedoeling dat “Avond4daagse” hét lied wordt voor de deelnemende jeugd de komende jaren. Het lied is gedeeld met de scholen en zal tijdens de Wandel4Daagse Eerbeek gedraaid worden door de diverse bands en de dj.

Inschrijven
De Wandel4daagse Eerbeek is er niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen, ouderen en recreanten. Iedereen die al wandelend wil genieten van de natuur en de gezelligheid kan zich op www.4-daagse-eerbeek.nl inschrijvenDit kan tot en met 5 juni, daarna geldt na-inschrijving tegen een hoger tarief. Daginschrijving is ook mogelijk: recreanten of inwoners die één of twee dagen willen meelopen en willen genieten van de mooie routes in de Eerbeekse en Loenense natuur kunnen zich op de desbetreffende wandeldag melden bij de inschrijfkraam op de startlocatie.

Vrijwilligers gevraagd
De organisatie van de Wandel4daagse Eerbeek zoekt nog een aantal helpende handjes, waaronder mensen die willen helpen bij het opbouwen van de start- en rustlocaties. Ook mensen die het leuk vinden om koffie en broodjes rond te brengen voor de vrijwilligers of ranja uit te schenken aan de deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich melden door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@4daagse-eerbeek.nl.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: