Logo brummensnieuws.nl
<p>Jubilarissen Freek van den Broeke en Renate Bleumink </p>

Jubilarissen Freek van den Broeke en Renate Bleumink

Jubilarissen bij tafeltennis

EERBEEK - Voorzitter Jan Kosters feliciteerde Renate Bleumink en Freek van den Broeke met hun 25-jarig lidmaatschap bij de Eerbeekse tafeltennisvereniging ETTV. De huldiging vond plaats tijdens de ledenvergadering die voor het eerst dit jaar sinds de Corona-uitbraak weer gehouden kon worden.

Renate werd door Jan geroemd om haar specialisme door een snelle aanvallende bal van de tegenstander met een flitsende reflexbeweging te blokken, waardoor de bal onvoorspelbaar terugkomt bij de tegenstander. Echt een clubvrouw. Altijd bereid om iets voor de club te doen. Freek is vooral heel goed in zijn flitsende backhandservice. De zogenaamde slingerballen. Maar vooral ook door zijn sociale opstelling en luisterend oor. Beiden hebben een grote bijdrage geleverd in de loop der jaren aan het clubgevoel en de vele activiteiten, waarvoor ze hartelijk worden bedankt. Uiteraard hoort bij zo’n jubileum een leuk aandenken (zie foto) en de bekende envelop met inhoud.

Dat tafeltennis een echte sport is voor jong en oud wordt door velen nog wel eens onderschat. Het is meer dan een potje pingpongen op de camping. ETTV is opgericht in 1974 en huist sinds 1991 in een eigen clubgebouw aan de Händelstraat 49 in Eerbeek. De combinatie sportiviteit en gezelligheid staat bij ETTV hoog in het vaandel. Kijk even op www.ettveerbeek.nl en kom gerust een keer een balletje slaan.

Meer berichten
 


Week 20

Oplossing: ARISTOCRATIE 21 - 56 - 13 - 41 - 24 - 10 - 4 - 52 - 27 - 33 - 29 - 68

De oplossing voor week 20: