Afbeelding

Loenermark organiseert uniek G-Voetbal Oranjefestival !

Algemeen

LOENEN - Ieder seizoen vinden vele meiden en jongens hun weg naar voetbalvereniging Loenermark uit Loenen. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder ook voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking. Om geïnteresseerde jongens en meiden vanaf ongeveer 6 jaar met een beperking de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Loenermark op vrijdag 3 juni een uniek G-Voetbal Oranjefestival op het Lonapark in Loenen. De activiteit begint om 18:45 en duurt tot 19:45 uur. Deelname is gratis!

Loenermark werkt in de organisatie van dit G-Voetbal Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden, heeft de KNVB deze speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.

De voetballers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen en stimuleren dat mensen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden voor de activiteit kan maar is niet noodzakelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Loenermark komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven.

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Loenermark contact opnemen. Dit kan via g-voetbal@vvLoenermark.nl of bellen met 06-51224565. Via deze weg kun jij je ook aanmelden.

Afbeelding
Eerbeekse kunstmarkt in het bos Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
BroekRock Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Trots op papier! Algemeen 2 jun., 10:00
Afbeelding
Vaker en goed omzien naar elkaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Voortbestaan HAH-bladen in gevaar Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Oegandees koor naar kledingbeurs Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Avondwandeling Empese en Tondense Heide Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Ruim 9 miljoen voor wegennet Eerbeek Loenen Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Waar zijn GroenRechts en GroenMidden in Brummen? Ingezonden 2 jun., 09:00
Afbeelding
Eerbeeks vierdaagse legioen trekt door buitengebied Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Geen woningbouw op Kerstenterrein Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Bruidspaar Heuting-Fukkink 60 jaar getrouwd Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Baily zoekt baasje Algemeen 2 jun., 09:00
Afbeelding
Boerderijdienst Hall Algemeen 31 mei, 12:48