Logo brummensnieuws.nl

Schrijf je in voor de Brummense Avondvierdaagse

BRUMMEN - Van 30 mei t/m 2 juni houdt Wandelsportvereniging Brummen als vanouds haar Avondvierdaagse voor jong en oud. Dit wordt de 42ste editie met nieuwe routes en nieuwe startlocaties. Zo zal er op maandag 30 mei worden gestart bij De Vroolijke Frans in Broek, dag 2 weer vanaf de manege aan de Brummenseweg, dag 3 vanaf de Mheengatstraat en de laatste dag weer vanaf het Marktplein in Brummen. Daar zal ook de feestelijke intocht eindigen. 

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 of 7,5 km. Alle avonden is de starttijd tussen 18:00 en 19:00 uur. Ook dit jaar mag de organisatie dagelijks weer een versnapering aanbieden namens enkele sponsoren, zoals daar zijn: Bakkerij de Winkel, Jumbo Brummen, Bas Jansen Groente en Fruit en MFE Machining & Construction B.V.

Inschrijven kan via onderstaande website of tijdens de eerste wandelavond bij de inschrijftafel bij De Vroolijke Frans. De inschrijfkosten bedragen: 4 dagen wandelen met medaille en diploma € 4,00; 4 dagen wandelen zonder medaille € 3,00 (met diploma en herinnerings-pin); 1 dag wandelen € 1,50 (een herinneringspin). Leden van de wandelbond krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart €0,50 korting op de inschrijfkosten.

De Brummense Avondvierdaagse is voor iedereen geschikt. Speciaal voor personen afhankelijk van een rolstoel wordt er dagelijks vanaf Zorgcentrum Tolzicht aan de Burgermeester de Wijslaan 33 een aparte rolstoelvriendelijke route uitgezet. De basisscholen hebben inmiddels alle informatie voor de leerlingen ontvangen. Alle informatie is ook te vinden op: www.wsv-brummen.nl.

Meer berichten
 


Week 20

Oplossing: ARISTOCRATIE 21 - 56 - 13 - 41 - 24 - 10 - 4 - 52 - 27 - 33 - 29 - 68

De oplossing voor week 20: