Logo brummensnieuws.nl
<p>Sophie</p>

Sophie

IJSSELRUITERS scoren op Gelderse Kampioenschappen

BRUMMEN/ BEUNINGEN - Zaterdag werden in Brummen en Beuningen de Gelderse Kampioenschappen dressuur paarden gehouden in Beuningen en Brummen.
Zowel in Brummen als Beuningen kwamen diverse leden van de vereniging in actie.
In Beuningen startte in de ochtend Sherayza van Ernst met haar paard North Lake’s Malente en Jeannette Bruinier met haar paard Lamora Bb in de klasse M1. Sherayza van Ernst wist daar met een score van 68,75% de 5de prijs te behalen en voor Jeannette Bruinier was er met een score van 66,16% een 6de prijs. ’s-Middags startte Sophie Welmers met haar paard Moulin Rouge in de klasse L1. Met een mooie score van 71,97% werd Sophie Welmers reserve Kampioen van Gelderland. Tevens verdient zij hiermee een startbewijs voor de NK.


Lisanne

In de avond kwam Lisanne der Nederlanden aan start met 2 paarden in de klasse L2.

Met haar paard Lananco A behaalde zij een score van 70,08%^wat genoeg was om Kampioen van Gelderland te worden. Zij mocht het kampioenslint, een statiedeken en een startbewijs voor de NK in ontvangst nemen. Met haar andere paard Peru’s Gentleman werd zij reserve kampioen met een score van 69,7%. Ook met dit paard mag zij deelnemen aan de NK.

In Brummen wisten Gabrielle v.d. Sluis en Beau van Dijk zich niet in de prijzen te rijden, maar deden wel mooie ervaringen op, ook Marieke Luymes die ook in Beuningen reed deed een mooie ervaring op.

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: