Logo brummensnieuws.nl
De oprichtingsfoto in 1948. Opa en oma Hamer en dochter Hennie. Foto: Archief fam. Bouhof
De oprichtingsfoto in 1948. Opa en oma Hamer en dochter Hennie. Foto: Archief fam. Bouhof

Henk Bouhof draagt stokje over

BRUMMEN – In het jaar 1957 namen Hennie en Wichert Bouhof de viswinkel over, die haar ouders in 1948 waren begonnen in Brummen. Na een tijdje stonden zij alleen met een viskraam op de warenmarkten. Zoon Henk kwam er als 18 jarige bij en samen met zijn Josien nam hij het bedrijf in 2000 geheel over. Gebrek aan opvolging zorgt er nu voor dat zij het stokje overdragen aan Robert en Daphne Beukers. Zij breiden hiermee hun bestaande bedrijf in visverkoop uit. 

Daarmee komt er na 74 jaar een eind aan een tijdperk waarin menig klant zijn of haar bestelling niet eens meer hoefde te noemen aan de kraam. Want Henk en Josien en hun personeel wisten op voorhand al wat zij voor vis weer mee naar huis wilden nemen. Een portie kibbelingen of alleen een zoute haring met of zonder uitjes.

Dat Henk en Josien bakten met passie en hun hart, was te proeven in de heerlijke vis. Robert en Daphne Beukers, afkomstig uit Spakenburg, nemen het bedrijf van hen over en breiden hun eigen bedrijf hiermee uit. Zij worden nog een tijdje ondersteund door Henk en Josien en ook het volledige personeel blijft aanwezig. Zo zullen zij vertrouwd raken met de wensen en manier van werken zoals Brummen altijd gewend was van De Visspecialist Bouhof. “Het geeft ons wel een dubbel gevoel nu het binnenkort voorbij is, maar we hebben er vrede mee,” zo zegt Henk Bouhof. “Bovendien hebben we het volste vertrouwen dat Robert en Daphne hun plekje zullen veroveren in Brummen.”

Meer berichten
 


Week 20

Oplossing: ARISTOCRATIE 21 - 56 - 13 - 41 - 24 - 10 - 4 - 52 - 27 - 33 - 29 - 68

De oplossing voor week 20: