Logo brummensnieuws.nl

Winactie bij de Bibliotheek; een jaar lang gratis lidmaatschap

BRUMMEN/ VOORST - Wil jij kans maken op een jaar lang gratis lidmaatschap bij de Bibliotheek? Bezoek dan eens een van de vestigingen in Brummen, Eerbeek of Twello in de periode 20 december tot 6 januari. Verstopt in de ‘boekencollectie volwassenen’ kun je een ‘gouden’ boekenlegger tegenkomen. Heb jij ‘m gevonden? Dan hoef je een jaar lang geen lidmaatschapsgeld te betalen.

Lekker lezen

De decembermaand, met daarin de kerstvakantie, is voor veel mensen bij uitstek geschikt om eens een boek te lezen. Bij de Bibliotheek is voldoende keuze. Denk eens aan een spannend boek, een romantisch boek of een interessant boek over de lokale of regionale omgeving. Maar ook bijvoorbeeld kookboeken met kerstdinertips vind je in onze boekenkast. Tijdens het bekijken en bladeren door (volwassen)boeken kun je een ‘gouden’ boekenlegger vinden. De ‘Boekenelfjes Miriam en Pascaline’ hebben de winactie zorgvuldig voorbereid en de boekenleggers verstopt in verschillende boeken.

Verrassing van de Bibliotheek voor trouwe leden

Vind jij de ‘gouden’ boekenlegger? Dan heb je een jaar lang gratis toegang tot een schat
aan boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s en tijdschriften. Geef jij dit cadeau graag aan je buurvrouw, achterneef of attente vriend(in)? Ook dat kan. Meld jouw vondst bij een van de Bibliotheekmedewerkers. We noteren dan graag jouw gegevens en je ontvangt een mooi certificaat. Deze actie is alleen voor leden. Kom jij de boekenlegger zoeken?

Nog geen lid?

Ben jij (nog) geen lid van de Bibliotheek? De Bibliotheek is een ontmoetingsplek voor jong en oud waar je kennis en informatie vindt. Je kunt bij de Bibliotheek ook kennismaken met kunst, cultuur en educatie (zowel online als offline). Is lid worden iets voor jou? Voor net iets meer dan vijftig euro ben je een jaar lid van de Bibliotheek én heb je toegang tot de online Bibliotheek. Bekijk onze website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl eens. Daar vind je meer informatie. Want de Bibliotheek maakt jou rijker.

Meer berichten
 


Week 52

In week 52 was er geen puzzle

De oplossing voor week xx: