Logo brummensnieuws.nl
<p>Fling, Foto: Emil Roes</p>

Fling, Foto: Emil Roes

Muziek die kriebelt en knipoogt

BRUMMEN/ BROEK - Op zondag 31 oktober zal de formatie Fling optreden in de Vroolijke Frans in Brummen/Broek. Het optreden is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur.

Fling staat volgens de bandleden voor bevlieging, flirt, muziek die kriebelt, knipoogt en weer voorbijgaat. Daarnaast ook voor bevlogenheid, muziek die inspireert, de klank die blijft hangen. Performance en interactie met het publiek, dat is wat de band zoekt. In een setting van het kleinere podium zoals de Vroolijke Frans komt Fling het best tot haar recht. Het ensemble beschikt over een gevarieerd en aanstekelijk repertoire. De groep cruiset van Sting naar de Red Hot Chili Peppers, van de Pointer Sisters naar Dany Brilliant, van Burt Bacharach naar Anouk. De lichte muziek in de volle lengte en breedte. Fling brengt haar muziek op geheel eigen, altijd verrassende wijze, met hier en daar een theatraal accent. Voor meer informatie zie; www.fling-music.nl

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: