Logo brummensnieuws.nl
<p>Toernooi mogelijk door de sponsoren.</p>

Toernooi mogelijk door de sponsoren.

17+ Dubbel Open 2021 bij T.C. Eerbeek

EERBEEK - Eindelijk kon er weer een toernooi georganiseerd worden bij de Eerbeekse tennisvereniging. T.C. Eerbeek kijkt dan ook terug op een geweldig toernooi dat werd gehouden van maandag 11 t/m zondag 17 oktober. T.C. Eerbeek is blij met de sponsoring van het toernooi door het bedrijf Tutorial opleidingen & advies en Gert Jan Scholten makelaardij. Robert van Overbeek, eigenaar van Tutorial en Marieke Scholten, eigenaar van Gert Jan Scholten Makelaardij werden voorafgaand aan het toernooi door de toernooicommissie bedankt voor de sponsoring en ontvingen een mooie bos bloemen.

Alle deelnemers ontvingen op hun eerste speeldag een boekje met consumptiebonnen en de clubhuiscommissie verzorgde de catering prima!

Er werden tijdens het toernooi spannende wedstrijden gespeeld en op zondag 17 oktober werden de halve finales en finales gespeeld en aan het eind van de middag ontvingen de nummers 1 en 2 van elk onderdeel hun welverdiende prijs.

Ook zin om te tennissen? Er loopt nu een aanbieding om tegen voordelig tarief 3 maanden te tennissen bij T.C. Eerbeek. Aanmelden kan via een email aan ledenadmin@tceerbeek.nl Voor meer informatie over T.C. Eerbeek, kijk op onze website www.tceerbeek.nl

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: