Logo brummensnieuws.nl

Walk&Talk helpt u aan de slag

EERBEK - Kun je social media gebruiken bij het zoeken naar een baan? Welk kanaal gebruik ik hiervoor? Hoe zorg ik ervoor dat ik online de juiste indruk wek bij aanbieders van werk? Hoe beschrijf ik mijzelf in een profieltekst?

Al deze vragen worden besproken tijdens de Walk&Talk bijeenkomst bij de bibliotheek in Eerbeek op dinsdag 2 november om 09.30 uur. Aan het eind van de ochtend heb je als deelnemer volop ideeën gekregen over het vullen van een profiel op LinkedIn, welke profielfoto spreekt werkgevers aan en hoe beschrijf ik mijzelf op dit kanaal.

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Je kunt op dinsdag 2 november deelnemen aan de Walk&Talk. We starten om 09.30 uur en rond 11.30 sluiten we af. Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Koffie en/of thee staat voor je klaar. Iets voor jou? Lees meer informatie op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Welkom bij de Bibliotheek.

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: