Logo brummensnieuws.nl

Reuvershoeve start met thema-avonden

BRUMMEN - Het team van Reuvershoeve start vanaf nu met verschillende thema-avonden in hun restaurant. Op vrijdag 29 oktober is de aftrap met een Wild & Wijn avond. Er wordt een 4 gangen menu geserveerd en wat u dan op uw bord krijgt, blijft voor u nog een verrassing op dit moment.

Met deze thema-avonden doet Reuvershoeve zijn naam eer aan, Pannenkoeken en meer. Zo laten zij u zien dat zij nog meer in zijn mars hebben op culinair gebied.

Wat kunt u van het team verwachten? Tussen 17.30-18.00 uur is er een warme en sfeervolle ontvangst inclusief een aperitief en amuse, onder begeleiding van toepasselijke muzikale klanken.

Hierna kan men aanschuiven voor een heerlijk 4 gangen menu met eventueel bijpassend wijnarrangement. Er is een sommelier aanwezig die uitleg geeft over de diverse wijnen. Bovendien is er een showtafel waar meer verteld wordt over het wild.

Voor reserveringen belt u 0575-560047 of stuurt u een mail naar info@reuvershoeve.nl.

Het team van Reuvershoeve ziet u graag tegemoet op 29 oktober aan de Zutphensestraat 199 te Brummen. Zie ook de advertentie elders in deze editie.
Op deze avond is het restaurant enkel geopend voor degene die zich voor de Wild&Wijn avond hebben aangemeld.

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: