Logo brummensnieuws.nl

Uitslag kruisjassen vv Oeken 6 oktober

OEKEN - Na een afwezigheid van ruim anderhalf jaar zaten de kruisjassers van vv Oeken weer aan tafel voor een avondje ontspanning. De samenstelling van de koppels is enigszins gewijzigd en in het nieuwe seizoen is er één koppel minder.

Door de zeven aanwezige koppels werd gestreden om één van de vijf prijzen, die mede door de trouwe sponsoring van De Vroolijke Frans, Slagerij Van Dijk en Wijn & Drankenhuis Brummen beschikbaar waren.

De eerste editie van dit nieuwe seizoen werd overtuigend gewonnen door het duo Ben Bleumink/Roy ten Broeke. Zij behaalden 3819 punten. Met 3580 punten wisten de heren Anton Klein Heerenbrink en Theo van den Berg beslag te leggen op de tweede plaats. Zij werden op enige afstand (3239 punten) gevolgd door het koppel Hans van ’t Ende/Cor Wilbrink. Deze keer was er ook een prijs voor de vierde plaats, die verdiend werd door het duo Henk Janszen/Jan Hagens met 3076 punten. 

De dames Floray Beumkes en Heidi van Dalen konden de strijd om de bovenste plaatsen niet aan en eindigden als laatste met 2545 punten.

De volgende kaartavond zal op woensdag 27 oktober zijn. Aanvang 19.30 uur.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Henk Bruntink (telefoon 06-20285312 of via e-mail: hjbruntink@hotmail.com.)

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: