Logo brummensnieuws.nl

Herfstfestival Broek Streekbieren streekproducten en livemuziek

BROEK - Kom de herfst proeven tijdens het kleinschalige festival ‘Herfstfestival Broek’ bij uitspanning de Vroolijke Frans in Broek/Brummen op zondag 17 oktober. Er valt van alles te beleven! Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en livemuziek. Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis. Plaats van handeling; In en rond de Kleine Frans. 

LET OP: Volgens de RIVM maatregelen dient u een geldig vaccinatie bewijs mee te nemen of een geldige negatieve test.

Dit jaar extra aandacht voor streekproducten bij zo’n 10 standhouders. Van honing, wolproducten, kunstnijverheid tot figuurzagen. Een middag proeven van de bieren die gebrouwen worden in de kleinere brouwerijen zoals Bronckhorster uit Rha, Texel’s bier, en brouwerij Sage uit Brummen. Als klap op de vuurpijl tappen we ook een heel toepasselijk IPA bier van brouwerij Brouwersnös; de Frolijke Frans! En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje!
Dit alles omzoomd met kraampjes van de streekproductenmarkt. Bij onze foodkraam kunt u enkele heerlijke gerechten proeven die bij de herfst passen als voorproefje op onze nieuwe menukaart. U kunt de directe omgeving verkennen in een boswandeling in ‘t Leusveld die start om 14.00 uur onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten.

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: