Logo brummensnieuws.nl

Sportclubs en verenigingen blij met actie PLUS

EERBEEK - PLUS Van Tetering uit Eerbeek heeft een mooie actie voor de ondersteuning van plaatselijke sportclubs en verenigingen. Van 5 september tot en met 13 november ontvangt de klant bij iedere €10 aan boodschappen en actieproducten een sponsorpunt. Via de actiesite kan deze direct vergeven worden aan een deelnemer naar keuze. In totaal is er €10.000 te verdelen. 

PLUS Van Tetering uit Eerbeek doet mee aan de landelijke sponsoractie van de PLUS. Bij hen doen 24 deelnemers mee aan de actie, waaronder een aantal sportverenigingen, maar bijvoorbeeld ook Popkoor Young Voices en de scouting Tapawingo. De deelnemers zijn allemaal redelijk actief in het zelf reclame maken voor deze actie. Sommigen hebben zelfs op hun eigen website aandacht geschonken aan de sponsoractie en hopen zo meer binnen te krijgen. Op de actiesite is de tussenstand te volgen. 

Voorzitter Timon Luesink van vv Loenermark is heel erg blij met deze actie. “We staan in de tussenstand op nummer 1 (stand op 15 sept. Red.) en dat is natuurlijk geweldig. Als club uit Loenen is het super dat de PLUS dit voor ons doet! Onze leden zijn ook erg enthousiast in het verzamelen van punten.” In de winkel hangen shirts, broekjes en de vlag van de voetbalclub. “Ook al is het een landelijke actie, wij zijn er als club heel erg blij mee. Wij zullen het geld gaan besteden aan de extra middelen voor de jeugd en het G-voetbal. Er is altijd wel wat nodig!” aldus Luesink. Hij maakte het in de winkel zelfs al mee, dat iemand aan de kassa hem de voucher gaf om in te wisselen.

Sonja Smit van Popkoor Young Voices is ook enorm enthousiast over de actie. “We bestaan volgend jaar 40 jaar als popkoor en we willen het geld dat we binnenhalen besteden aan de festiviteiten. Door de beperkingen hebben we de afgelopen tijd niet veel kunnen ondernemen om geld binnen te halen voor ons koor. Dit is dan een leuk steuntje in de rug.” De leden van het koor vinden het een hele leuke actie en gaan dan ook graag boodschappen doen bij de PLUS, bovendien sporen zij anderen aan dit ook te doen. En de sponsorpunten dan uiteraard voor hen in te zetten.

Dion van Gijtenbeek van K.V. Melynas is met haar leden erg blij met deze actie. “Wij zijn een kleine vereniging en onze leden zitten door de hele regio eigenlijk. Wat we uiteindelijk met het geld gaan doen dat voor ons is bedoeld, is nog niet helemaal duidelijk. Wellicht gaan we het koppelen aan de opbrengst van de Grote Clubactie en ons terras aanpakken.”

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: