Logo brummensnieuws.nl

Brummense Najaarsfair pakt groots uit

BRUMMEN - Nadat de aankondiging was gedaan dat er dit jaar eindelijk weer een Brummense Najaarsfair gehouden kon worden, stroomden de aanmeldingen al direct binnen. Vanwege het enorm grote aantal heeft de organisatie behoorlijk moeten passen en meten en is er nu een uitbreiding gemaakt voor het aantal beschikbare plekken. Op dit moment zijn er rond de 90 kramen ingedeeld en daarnaast ook een aantal grondplekken verdeeld. Kortom, de fair wordt groter dan ooit in de bestaansgeschiedenis. De organisatie van de Brummense Najaarsfair ziet u graag verschijnen op 26 september vanaf 11 uur aan de Zutphensestraat in Brummen, ter hoogte van ‘t Zwientje.

Organisator Michelle Zwinenberg heeft een enorme lijst van kramen die opgesteld zullen staan vanaf de benzinepomp Kuster Olie tot aan het Brummens Friethuis. “Het is teveel om alles te noemen, er is veel te zien en vooral ook te doen. Er zijn diverse demonstraties, zoals het maken van mosterd. De kramen en grondplaatsen zijn aan beide zijden van de straat geplaatst en er is ook een foodplein opgesteld, waar u kunt genieten van lekker eten. Voor de kinderen zijn ook diverse attracties.” Zwinenberg laat de kaart zien waarop de kramen en grondplekken staan aangegeven. Een langgerekte plattegrond van de Zutphensestraat waarop aan weerszijden kramen staan ingetekend. En ook nu zijn er nog volop aanmeldingen, mensen zijn blij weer wat te mogen gaan doen en te laten zien. Zo lijkt het.

Organisator Michelle Zwinenberg is erg blij met het initiatief van Velthorst Trading uit Brummen. Zij hebben namelijk een prijsvraag uitgeschreven die op de Brummense Najaarsfair beantwoord kan worden, de winnaar ontvangt een cheque ter waarde van €250. Deze kan worden ingewisseld voor onderhoud aan de auto. De winnaar wordt gedurende de markt bekendgemaakt. Daarnaast stellen zij een cheque ter beschikking voor een donatie van €250 aan Dierenpark ‘t Goor in Brummen. De beheerders van dit dierenpark staan uiteraard ook op de fair om nog meer donaties binnen te krijgen.

Op de Brummense Najaarsfair kunt u verder onder andere oude Eiger tractoren vinden, mooie Zündapps, de brandweer Brummen, sierraden, kleding, tuinplanten, Brocante. Bovendien is er het bekende Bokbier dat geschonken zal worden. 

Voor volgend jaar wordt nog gezocht naar een alternatieve locatie, mede vanwege de verkoop van ‘t Zwientje. Er zijn al enkele ideeën geopperd voor verschillende locaties, zodra daar iets definitiefs over te melden valt, zal de organisatie dit naar buiten brengen.

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: