Logo brummensnieuws.nl
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="647"><tbody><tr><td valign="top" width="100%"><p>Ilona en Nick zeggen &rsquo;Ja&rsquo; voor de camera. Eigen foto.</p></td></tr></tbody></table>

Ilona en Nick zeggen ’Ja’ voor de camera. Eigen foto.

Eerbeeks stel zegt ‘Ja’ op TV

EERBEEK - Binnenkort trouwen Ilona Rigterink en Nick Boersma voor het oog van de camera’s van Omroep Gelderland. In het programma ‘Ja, ik wil nu!’ zullen zij zich volledig laten verrassen waarbij hun droombruiloft in één dag wordt gerealiseerd.

Het stel gaf zichzelf op. “Typisch iets voor hun”, zegt Ilona’s zus Majory. “Vooral mijn zus doet dingen graag nét even anders. Daarbij gaan ze graag naar TV opnames. Dat ze zichzelf hiervoor hebben opgegeven verbaast ons niets. Ze wilden wel gaan trouwen, maar met de corona was het nog niet concreet geworden. Dit was een mooie aanleiding. Toen ze ons dus vertelden van hun trouwplannen, verrasten ze ons ook met het nieuws dat het in een televisieprogramma ging gebeuren.”

De gehele bruiloft zal worden geregeld door Omroep Gelderland, maar Merel van Hoeven is de ceremoniemeester. Zij vormt een belangrijke link tussen de programmamakers en het bruidspaar, dat verder van niets weet. “Op de morgen van 5 oktober worden ze opgehaald, kiezen ze hun trouwkleding en ringen uit, worden ze gekapt en gaan naar de locatie. De hele dag wordt één grote verrassing. Ze hebben diverse gesprekken gevoerd, alles nog online, maar daarin hebben ze wel goed duidelijk kunnen maken wat ze graag wilden en wat persé niet. Aan de hand daarvan heeft de redactie een thema en een locatie gekozen. Om dit zo aan te pakken past echt helemaal bij hun, het wordt vast een hele mooie dag!

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: