Logo brummensnieuws.nl

Brummens Mannenkoor: “Wij zijn er weer “

BRUMMEN - Met dit motto start het Brummens Mannenkoor zijn concerten weer op. Voor het eerst na lange tijd zijn er twee optredens op zondag 26 september a.s. in de Oude of Pancratius kerk in Brummen. De optredens duren ca. een half uur en beginnen om 15.00 uur en 16.00 uur. Uiteraard zullen tijdens de optredens de nodige coronamaatregelen in acht worden genomen zoals het 1,5 meter afstand houden. Rekening houdend met de coronamaatregelen is er in de kerk plaats voor ca 130 bezoekers. De toegang is gratis.

Omdat Het Brummens Mannenkoor recent is gestart met de repetities zullen vooral bekende nummers uit het uitgebreide repertoire van het BMK ten gehore worden gebracht. Het koor staat onder leiding van dirigent Henriette Hansma en wordt begeleid door de vaste pianist Gerard Geurts.

 Mochten mannen willen kennismaken met het BMK: Iedere dinsdagavond wordt er gerepeteerd in Plein Vijf te Brummen. Aanvang 19.45 uur. De eerste dinsdagavond van de maand worden daartoe inloopavonden georganiseerd met na afloop koorcafé. Men kan gerust binnen lopen en is van harte welkom om de sfeer te proeven!

Voor verdere info: www.brummensmannenkoor.nl

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: