Logo brummensnieuws.nl

Blije kinderen bij de Ta(a)lentenbieb

EERBEEK/ BRUMMEN - Zelf een raket bouwen, sporten met de buurtsportcoach of je eigen auto maken die rijdt op groene energie? Zomaar een greep uit de activiteiten die voor de jeugd bij de Bibliotheek in Eerbeek en Brummen tijdens de zomervakantie op het programma stonden. 

 

In de maanden juli en augustus werden er voor kinderen van 6 tot 12 jaar diverse activiteiten georganiseerd vanuit de Ta(a)lentenbieb. Voorheen was dit de zomerschool. Iedere week was er wel iets te doen. De Ta(a)lentenbieb is een divers en educatief programma met gratis activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar. De lessen zijn niet alleen gezellig maar ook leerzaam. Er stond iedere keer een ander thema op het programma. Allemaal zowel leerzaam, actief als creatief. Kinderen konden zich via de website van de Bibliotheek aanmelden. Voor de allerkleinsten kwam de Gele Verhalenbus langs. Heerlijk even met je kleintje luisteren naar een mooi voorleesverhaal.

Hou de website in de gaten

De Ta(a)lentenbieb is volop in ontwikkeling en gaat in de toekomst nog veel meer activiteiten organiseren voor de jeugd. Heb je zelf een goed idee of wens voor de Ta(a)lentenbieb? Laat het ons weten en loop eens binnen bij de Bibliotheek of stuur een e-mail naar info@bibliotheekbrummenvoorst.nl. Tips en suggesties zijn van harte welkom.

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: