Logo brummensnieuws.nl

Groeiende belangstelling bij jeu de boules vereniging

EERBEEK - Van de op 10 juli geopende jeu de boules baan in Eerbeek wordt door de bestaande leden al veel gebruik gemaakt. Er is op vrijdag 23 juli een informele avond georganiseerd waarop de commissies zijn geformeerd en de verdere speelmomenten zijn vast gesteld. Na afloop zijn er onder het genot van een drankje en een hapje veel ideeën uitgewisseld voor de toekomst.

In principe zal iedere eerste maandagmiddag van de maand een gratis speluitleg en tips en trucs worden besproken op de baan, waarna ruimschoots tijd is om nog een partijtje te spelen.

BOUL’ EERBEEK is een jonge maar bruisende, laagdrempelige vereniging waar spanning en ontspanning hand in hand gaan. Hoewel regelmatig de meetlat tevoorschijn komt om de afstand tot het kleine houten balletje te bepalen, is de Jeu de Boules club BOUL’EERBEEK vooral een gezellige ontmoetingsplek voor 50+ers. Er wordt niet alleen een balletje gegooid, maar ook een praatje gemaakt en een drankje gedronken in de kantine of op het terras. De spelers hebben altijd een ‘boul’ plezier. Het is dus een leuke sport om mensen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Bij BOUL’EERBEEK wordt recreatief Jeu de Boules gespeeld, er wordt niet mee gedaan aan competities met andere clubs. Voornemens is wel dat ieder jaar een onderling toernooi gespeeld gaat worden, met als afsluiting een etentje, gourmetten of wat anders lekkers.

Introductie nieuwe leden.

Nieuwe leden worden van harte uitgenodigd om vier keer gratis en vrijblijvend mee te doen om te sfeer te proeven en om te kijken of het een sport is waarbij je je thuis voelt. Je mag de boules van de vereniging gebruiken.

Waarom zou je gaan jeu de boulen?

 • Je bent het thuiszitten beu en hebt behoefte aan contacten.
 • Je hebt veel vrije tijd en wilt deze gezond gebruiken en in beweging blijven.
 • Je wilt plezier beleven met deze nieuwe en toch zo bekende sportvorm.
 • Je bent al wat ouder en bent gestopt met sporten omdat het wat minder gaat. Jeu de boules kan ook door jou recreatief gespeeld worden met contacten in een amicale omgeving.
 • Lekker in de buitenlucht sporten.
 • Je bent gestopt met sporten omdat u zo druk bent met jouw baan
  Doe mee met deze sport – prima tegen de stress – in een leuke ambiance.
 • Je bent jong en wilt gaan sporten, maar niet zo’n simpel spel.
  Neem de uitdaging aan om een ingewikkelde sport te beleven waarbij concentratie, behendigheid, inzicht en tactiek nodig zijn!

Interesse? Bel of kijk op de website www.jeudebouleseerbeek.nl of kom langs!

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: