Logo brummensnieuws.nl

Geslaagde ledenvergadering BBL

BRUMMEN/ LEUVENHEIM - Dinsdag 27 juli j.l. vond de jaarlijkse ledenvergadering van de Buurtbusvereniging Brummen Leuvenheim -zoals gebruikelijk- in het Buurthuis en dit jaar in Corona-opstelling plaats. 

Voorzitter Rein Put sprak dan ook zijn tevredenheid uit over het feit dat ondanks de beperkingen toch een overgrote meerderheid van de leden op deze uitgestelde vergadering aanwezig waren. In het bijzonder heette hij de nieuw aangestelde buurtbus coördinator van vervoerder Keolis van harte welkom. Deze ,op zijn beurt, gaf een duidelijke uitleg over de omvang en bijzonderheden over de nood concessie waar Keolis deze 2 jaren aan gehouden is en welke – niet onbelangrijke rol- de buurtbussen hier in spelen. De aanloopproblemen m.b.t de ventilatie- apparatuur in de bussen waren nu achter de rug zodat het eventuele besmettings- risico voor passagiers en chauffeur in de bus geminimaliseerd is. Bovendien kan nog vermeld worden dat het aantal vervoerde passagiers langzaam maar zeker per week stijgt.

Tenslotte kon voorzitter Put een viertal leden feliciteren met het succesvol afleggen van een door Keolis verplichte rijvaardigheid test voor chauffeurs van 75 jaar en ouder. Op de vergadering waren hiervan 3 man aanwezig en kregen het bijbehorende getuigschrift overhandigd.

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: