Logo brummensnieuws.nl
<p>Alice Weltevreden en Inez Hendriks nemen de 'Broekzak' in ontvangst.</p>

Alice Weltevreden en Inez Hendriks nemen de 'Broekzak' in ontvangst.

(Foto: )

Eerbeek in je Broekzak

EERBEEK - Deze week verscheen de 2e editie van de folder Eerbeek in je Broekzak. Het eerste exemplaar werd door Rob Kersten uitgereikt aan Inez Hendriks van de Eerbeekse VVV en de voorzitter van de Ondernemersvereniging Eerbeek Alice Weltevreden.

De zon scheen die namiddag nog volop op het terras op het Stuijvenburchplein. Zowel toeristen als locals hadden zich voorgenomen om nog even lekker te genieten van het mooie weer en de aangename temperatuur. De tafeltjes en stoeltjes waren dan ook allemaal bezet en de uitbaters van de terrassen deden goede zaken. Eindelijk een kans om de geleden schade door corona weer een beetje te compenseren.

Een perfecte setting om het nieuwste promotiemiddel voor de toeristen in de omgeving van Eerbeek, te overhandigen aan de vertegenwoordigers van de organisaties die de realisatie ervan mede mogelijk gemaakt hebben.

De folder behelst een plattegrond van Eerbeek met daarop aangegeven waar de deelnemende winkels en horecabedrijven gevestigd zijn. Tevens is er prachtige fietsroute in opgenomen die leidt naar de mooiste plekjes op de Veluwezoom. Dat is leuk voor de toeristen en voor u, als inwoner van de gemeente Brummen

Vanaf deze week is de folder gratis verkrijgbaar bij nagenoeg alle horecabedrijven, campings, toeristische trekpleisters in de regio Eerbeek, Brummen Rheden en Loenen. Daarnaast ligt Eerbeek in je Broekzak ook bij nagenoeg alle centrumwinkels in Eerbeek.

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: