Logo brummensnieuws.nl

Warm bad voor nieuwe inwoners Hall

HALL - Hall gaat haar nieuwe inwoners laten weten hoe bijzonder welkom ze in het dorp zijn. De nieuwe Hallenaren krijgen (desgewenst) een bezoek van een van de leden van Hall Leeft. Daarvan krijgen ze een tas met informatie over het dorp, de evenementen en feesten, openbaar vervoer, fietsroutes, verenigingen enzovoort. Ook zitten er vouchers in van ontbijt- en lunchservice Groot-Boerle (voor een gratis ontbijt), de Wheme (een gratis zaalhuur) en de Vossestaart (middag gratis kinderopvang). De kerk nodigt de nieuwe inwoners uit om kennis te komen maken met een brief en een kaarsje.

Hall Leeft biedt de nieuwe inwoners bovendien aan om hen te introduceren bij de evenementen en feesten in Hall. Dat maakt het onderlinge kennismaken een stukje gemakkelijker. Ook wordt geïnformeerd naar de verwachtingen of wensen die nieuwe inwoners zelf hebben van het dorp.

In aanbiedingsbrief in het pakket schrijft Hall Leeft: “In Hall hebben we saamhorigheid hoog in het vaandel staan. We zijn natuurlijk maar een kleine gemeenschap, maar we koesteren die! We proberen het goed met elkaar te hebben. Door leuke evenementen te organiseren en veel pret samen te hebben. Maar ook door er voor elkaar te zijn in perioden dat het minder makkelijk is.

Wij wensen jullie van harte welkom in ons mooie dorp. Deze tas geeft een eerste blik op wat er allemaal te beleven is. Maar we organiseren nog veel meer in ons dorp. En willen graag dat jullie kennis maken met al dat moois.”

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: