Logo brummensnieuws.nl
Met zijn allen nog even op de foto in Hellendoorn. Foto: Expeditie 24/7.
Met zijn allen nog even op de foto in Hellendoorn. Foto: Expeditie 24/7.

24/7 sluit definitief af met feestweek

BRUMMEN – Voor Expeditie 24/7 was de laatste schoolweek ook echt een afscheid. Op vrijdag viel de deur voorgoed in het slot en hield de school op te bestaan. Een beladen moment waar zij tijdens de feestweek eigenlijk niet aan wilden denken. Gedurende de hele week was er elke dag een activiteit gepland, om zo dit jaar gezellig af te sluiten.

Directeur Rutger de Vries praat met liefde over de school, de leerlingen en de leerkrachten. “We hebben er een gezellige week van gemaakt en wilden niet stilstaan bij de vrijdag. Vorige week hadden we de eindmusical voor groep 8. Dat was een super leuke en mooie avond. Voor hen was het een mooie afsluiting van het schooljaar.” 

Op maandag startte een feestweek voor alle leerlingen. Maandag was een knutseldag op school, voor de leerkrachten was het tijdelijk verboden terrein. Voor hen werd een verrassing voorbereid. Op de dinsdag was een sportdag georganiseerd voor de leerlingen. Woensdag ging de hele groep naar Hellendoorn voor een uitje. Donderdag kregen de leerlingen workshops in dans, rap en muziek. Wat uiteindelijk resulteerde in een voorstelling die in de avond werd opgevoerd voor de ouders.

Definitieve sluiting

Een fijne afsluiting van een periode die leerlingen en leerkrachten samen hebben doorgemaakt. Het nieuws van de definitieve sluiting kwam hard aan, bij beide groepen. Door de schouders eronder te zetten is dit toch een mooi jaar geworden. 

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: