Logo brummensnieuws.nl
<p>Feestelijke opening van de jeu de boulesbaan. Foto: Marion Verhaaf</p>

Feestelijke opening van de jeu de boulesbaan. Foto: Marion Verhaaf

Jeu de boulesbaan feestelijk geopend

EERBEEK - Er was een hapje, een drankje, levende muziek en een flinke opkomst van belangstellenden. En er werden natuurlijk boules geworpen. Kortom: de jeu de boulesbaan bij het Tjark Rikscentrum in Eerbeek beleefde zaterdag de opening. Drie banen groot, voldoende plek om straks een volwaardige vereniging Boul’Eerbeek in het leven te roepen.

Initiatiefnemer John van Dijk is dus tevreden: “Ik denk dat er zo’n 125 mensen zijn geweest bij de opening. Inmiddels hebben 32 mensen zich ingeschreven, een aantal anderen heeft inschrijfpapieren meegenomen. Daar komen ook nog aanmeldingen uit, verwacht ik. Onze vereniging heeft nu nog de status ‘in oprichting’, maar als het allemaal een beetje loopt, verwacht ik dat we beging 2023 een echte vereniging hebben.”

In de komende anderhalf jaar wil Boul’Eerbeek wat financieel vlees op de botten krijgen. John van Dijk heeft met collega vrijwilligers weliswaar de aanleg van de baan begeleid; Stichting Welzijn Brummen, eigenaar van het Tjark Riks centrum heeft het geheel voorgefinancierd. Ook verzorgt de SWB vooralsnog de leden-adminstratie. Dankzij contributies en sponsoring moet voldoende armslag worden verkregen om een en ander zelf te gaan regelen.

Informatie over de vereniging, met onder meer speeltijden en aanmeldingsmogelijkheden is te vinden op www.jeudebouleseerbeek.nl  

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: