Logo brummensnieuws.nl

“Concert” InBetween Brummen

BRUMMEN - Een “Concert” geven terwijl er bijna een jaar niet is gerepeteerd? Gemengd Koor InBetween deed het! Op maandagavond 5 juli kwamen de leden hiervoor graag naar Brummen. Na koffie & koek en het delen van elkaars lief & (helaas hier en daar ook) leed wandelden de InBetweeners richting Dierenpark ’t Goor Brummen dat voor de gelegenheid gastvrij de poorten had geopend.

Een viertal groepjes kreeg de opdracht een nieuwe tekst op een bestaand melodietje te maken en koos uit het team een eigen dirigent, een Maestro! Vervolgens was het tijd voor het “ Concert”. Met als publiek de ezels, geiten, eenden en alle andere bewoners van het Dierenpark werden de vier liedjes – in canon – door het hele koor gezongen. De verschillende dirigenten hadden hun handen vol! Dirigeren: Het lijkt zo simpel, maar dat is het toch echt niet!

De optredens werden beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit Tatiana Laryna (eigen dirigente van het koor) en Jacob Holman (contactpersoon van ’t Goor) waarbij werd gelet op Zangkunst, Tekst maar vooral Enthousiasme. De winnaar werd Team 1 (Lydie, Elly, Corrie, Bernard, Jan en Maestro Rian) .
Met deze ongedwongen activiteit kwam een einde aan dit vreemde seizoen. De repetities in het nieuwe seizoen starten in principe op 6 september om 20.00 uur. Meer informatie daarover zal in de loop van de zomer te vinden zijn op de site https://www.inbetweenbrummen.eu of Facebookpagina @inbetweenbrummen.

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: