Logo brummensnieuws.nl

Webinar duurzame transitie

REGIO - Statkraft ondersteunt partijen die de duurzame energietransitie willen versnellen. De samenwerking tussen een lokale energiecoöperatie en een energiebedrijf is daar een mooi voorbeeld van. Dat daar uitdagingen en dilemma’s bij komen kijken, weet de koploper in duurzame energie als geen ander. Daarom helpt Statkraft (bestuurs)leden van energiecoöperaties of geïnteresseerden in de oprichting ervan met een inspirerend en tegelijkertijd praktisch webinar.   


Aansprekende adviseurs, deskundigen en managers uit de duurzame energiewereld geven antwoord op vragen als: “Hoe ervaart een energiecoöperatie de samenwerking met een energiebedrijf?”, “Hoe zit het met financiering en gedeeld eigenaarschap?” of “Wat weten we over gezondheidseffecten van windturbines?”. Feiten worden aan het licht gebracht en fabels ontrafeld.

Energie en kennis bundelen
Het webinar bestaat uit interactieve sessies vol inspiratie. Interessant voor lokale energiecoöperaties die meer slagkracht willen als het gaat om verduurzamen en ondernemerschap. Want door krachten te bundelen en gedeelde ambities te delen, genieten meer mensen van duurzame energie uit zon en wind.

Kijk en denk mee tijdens het webinar op woensdag 30 juni as.
Statkraft biedt zowel een middag- als avondprogramma aan van elk 2 uur. Aanmelden kan op https://www.statkraft.nl/kennis-voor-en-door-energiecooperaties/ .

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: