Logo brummensnieuws.nl
<p>De trotse eigenaresse Monique Nass. Foto: Yvonne Buis</p>

De trotse eigenaresse Monique Nass. Foto: Yvonne Buis

Nr.5 brengt vernieuwing in Brummen

BRUMMEN - Op de vijfde van de vijfde gingen voor het eerst de deuren open van het nieuwe winkeltje Nr.5. je kunt er terecht voor tweedehands kleding en cadeaus. “De 5 staat voor ons huisnummer, maar ook voor verandering en vrijheid.”

Gevestigd aan de Zutphensestraat 5 is Nr.5 gemakkelijk te vinden. Eigenaresse Monique Nass vertelt: “Ik had hier een Tibetaanse yogastudio, maar die stond nu al zo lang leeg door de corona. Pas eind maart ontstond het idee voor een winkeltje, zo snel ging het!
Ik word altijd heel blij om in dergelijke winkeltjes rond te snuffelen, daarbij sprak het duurzame aspect mij aan. De pandemie is wellicht toch een signaal geweest dat we niet zo goed omgaan met de aarde en andere keuzes moeten maken voor de toekomst.”

Divers aanbod
In de winkel een diversiteit aan tweedehands kleding, accessoires en kleine cadeautjes. “De kleding is grotendeels geschonken. Maar ik bied nu ook de mogelijkheid om kleding hier te verkopen waarvan 40% naar de inbrenger gaat. Alles wat na het seizoen niet verkocht wordt gaat naar een goed doel. De kleding moet er als nieuw uitzien. Een bekend merk hoeft niet, maar de ervaring leert dat betere merken ook langer mooi blijven. Daarnaast verkoop ik ook nieuwe producten zoals handgemaakte woonaccessoires en sieraden. Ik hoop dat de klant hier binnenkomt en even rust ervaart, echt dat momentje voor haarzelf. De eerste reacties zijn al heel positief.”

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: