Logo brummensnieuws.nl
<p>Oranjefestival Oeken groep.</p>

Oranjefestival Oeken groep.

KNVB Oranjefestival

OEKEN - Zaterdag 24 april jl. heeft vv Oeken het KNVB Oranjefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar georganiseerd op sportpark de Overkant. Maar liefst 76 kinderen uit Brummen en omstreken hebben enthousiast deelgenomen aan alle activiteiten die waren uitgezet. Spelers van Oeken 1, Oeken O23 en de meiden van Oeken MO17 waren aanwezig om alle kinderen te begeleiden op het voetbalspelletjes-circuit. Tussendoor kon er ook gesprongen en geklommen worden op het grote springkussen en uiteraard werd er ook een lekkere lunch verzorgd.

Aan het einde van de ochtend kregen alle kinderen een goedgevulde, speciale vv Oeken-goodiebag en een officieel KNVB Oranje-diploma getekend door Frank de Boer en Sarina Wiegman mee daar huis.

De opzet van dit Oranjefestival, ondersteund voor de KNVB, is bedoeld om naast onze eigen jeugdleden ook kinderen die nog niet voetballen kennis te laten maken met deze mooie sport. Vriendjes en vriendinnetjes waren dan ook van harte welkom en samen met kinderen, vrijwilligers èn Versspecialist Erwin Jansen hebben we er een geweldige dag van gemaakt!

Meer berichten
 


Week 18

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: