Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Dennis van Bemmel</p>

Foto: Dennis van Bemmel

Spoor van vernieling in Eerbeek

EERBEEK - Een spoor van vernielingen troffen de bewoners van meerdere straten in Eerbeek dinsdagochtend aan toen de buurt ontwaakte voor een feestelijke Koningsdag.

In de nacht van maandag op dinsdag zijn één of meerdere vandalen bezig geweest in onder andere de straten Offenbachstraat, Bachstraat, W.Einthovenstraat, Stuivenburgstraat en de Loenenseweg. Tientallen autobanden zijn lek gestoken, trampolines zijn vernield en ramen bij een basisschool zijn ingegooid. Ook zijn de konijnen, die in een ren zaten, vannacht losgelaten. Gelukkig zijn deze weer terug in de ren waar ze horen. Bewoners troffen de situatie in hun straat aan en namen contact op met de politie. De politie starten vervolgens een buurtonderzoek en kwam tot de conclusie dat veel mensen slachtoffer zijn geworden van deze vandaal/vandalen.

Bewoners geven aan dat ze hopen dat de dader snel gevonden wordt. Eén bewoner heeft aangegeven dat de dader in de buurt is gespot op een camera. De politie heeft een getuigenoproep gedaan. Mocht u iets hebben gezien wordt verzocht om contact op te nemen met de wijkagent van Eerbeek of het algemene telefoonnummer van de politie. Videolink: https://we.tl/t-Bta9VQRrCx

Meer berichten
 


Week 18

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: