Logo brummensnieuws.nl

Unieke Wandel4Daagse Eerbeek: de Home Edition

EERBEEK - Stichting Wandel4Daagse Eerbeek organiseert dit jaar in samenwerking met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een alternatieve Wandel4Daagse. De Home Edition maakt van de Wandel4Daagse in deze coronatijden een verantwoord feestje. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop ontvangt iedereen die de alternatieve tocht volbrengt vanuit de stichting een medaille en een oorkonde. 

Voor de tweede keer op rij kan Stichting Wandel4Daagse Eerbeek de reguliere Wandel4Daagse niet organiseren vanwege de coronacrisis. Met deze alternatieve editie kan jong en oud in Eerbeek, Loenen en Laag-Soeren toch genieten van mooie wandeltochten in Eerbeek en omgeving. 

Home Edition

Tussen 19 april en 30 juni kunnen deelnemers de Home Edition van de Wandel4Daagse Eerbeek lopen. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de deelnemers de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dat mag ’s avonds zijn, maar ook overdag, door de weeks of in het weekend. 

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk vanaf 19 april via www.4daagse-eerbeek.nl. Deelname kost €6,50. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Na inschrijving kan direct gestart worden met wandelen.

Eigen routes

Na inschrijving krijgen de deelnemers toegang tot de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten! Meer informatie is te vinden op: www.4daagse-eerbeek.nl/

Meer berichten
 


Week 18

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: