Logo brummensnieuws.nl
<p>Beweeg ID kist</p>

Beweeg ID kist

Gratis uitleen beweegid kist van uniek sporten

REGIO - Uniek Sporten Stedendriehoek heeft een beweegID kist met materialen aangeschaft om uit te lenen aan zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt!

De kist is in Apeldoorn, Zutphen en Epe geweest. Op dit moment is de kist in Voorst. Daarna staat de gemeente Lochem op het programma voor de uitleen. Zal de kist ook nog in Brummen komen? Dat kan! Met de BeweegID kist worden vrijwilligers en verzorgenden ondersteund om met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten doen. 

Hoe gaat de uitleen?

  • Vraag hem aan bij Erik Sanders via brummen@unieksporten.nl of Ilse Wonink via stedendriehoek@unieksporten.nl of bel met 06-20 82 93 36.
  • Beschikbaarheid wordt gecheckt
  • Zij brengen de kist op de locatie en je mag er één week gebruik van maken.
  • Maak een keer een foto tijdens je activiteit en deel die met ons. Zo kunnen we zien dat er gebruik van gemaakt wordt en kunnen we andere inspireren! Na toestemming wordt de foto gebruikt voor de netwerkkanalen.
  • Maak de materialen schoon zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing.
  • Na een week wordt de box opgehaald, gecheckt en kan ingezet worden voor een ander zorgcentrum.
Meer berichten
 


Week 15

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: