Logo brummensnieuws.nl

Als Brummen weer kan Bruisen!

BRUMMEN - Ook zo genoeg van de anderhalvemetersamenleving? Wat is het lang stil in de gemeente en in heel Nederland. Helaas is iedereen gedwongen om zoveel mogelijk in huis te blijven; de deuren van theaters, musea, bioscopen zijn op slot, er worden geen festivals georganiseerd. In Brummen betekende dat onder andere het cancelen van de kermis, het Pinksterfestival, de Tondense Theater Toer, het uitstel van de uitvoering van The armed man, en geen klassieke klanken in de kerk in Hal en Brummen, geen kooroptredens en geen uitvoeringen door HOB en MET enz. enz. Geen vrije keuze, er is samen voor gekozen om Covid te lijf te gaan, om elkaar te behoeden voor besmetting.

Gelukkig is er nu een vaccin en zijn er al veel mensen gevaccineerd. Dat betekent dat we weer kunnen dromen om elkaar dit jaar te gaan ontmoeten bij culturele evenementen, natuurlijk rekening houdend met de van kracht zijnde maatregelen. De Culturele Stichting (CS) heeft als doel om culturele initiatieven van allerlei aard te stimuleren en te faciliteren. Juist nu bestaat er een grote behoefte bij jong en oud om elkaar te ontmoeten bij mooie culturele evenementen.

De CS roept iedereen met een “droomidee” voor een culturele happening op om zijn/haar voorstel in te sturen naar secretariaat@brummencultuur.nl vóór 1 mei a.s. De CS wil Brummen weer laten bruisen en hoopt op veel mooie en vooral originele ideeën. Laat van je horen!

Meer berichten
 


Week 15

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: