Project Loenermark valt in de prijzen
Logo brummensnieuws.nl

Project Loenermark valt in de prijzen

LOENEN - Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen is door de VriendenLoterij benoemd tot ‘Clubs van de Week’. Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Ook Loenermark heeft zich aangemeld om mee te doen aan de actie. Wordt de club, stichting of vereniging benoemd tot “Clubs van de Week” dan krijgen zij een eenmalige bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel.

Loenermark gaat het geld gebruiken om het verwarmingssysteem in het clubgebouw te optimaliseren door het installeren van een zoneregeling in combinatie met slimme thermostaten in het gehele clubgebouw, met als doel energie te besparen en duurzamer te worden.

Steeds vaker kiezen deelnemers van de Vriendenloterij ervoor om hun eigen vereniging te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas. Speel jij ook mee met de VriendenLoterij en wil jij ook Loenermark steunen? Een belletje naar 088 - 0201020 is genoeg om de wijziging door te geven. Om Loenermark op deze manier te steunen hoef je geen lid van Loenermark te zijn. Het kost jou ook niks extra’s!

Meer berichten
 


Week 06

SPIEGELBEELDDe oplossing voor week 45: