Logo brummensnieuws.nl
<p>Online uitreiking door Albert Verlinde. Foto:&nbsp;<em>Jurgen Jacob Lodder</em></p>

Online uitreiking door Albert Verlinde. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Joric en Lisa uit Brummen winnen 1 miljoen euro

BRUMMEN - Een grote verrassing voor Joric en Lisa uit Brummen. Zij hebben in de trekking van de  BankGiro  Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. BankGiro Loterij-ambassadeur Albert Verlinde verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

Joric en Lisa reageren enthousiast: “Dit is ongelofelijk! We willen een leuk huis en een ruime auto kopen. Verder willen we graag naar Portugal als het weer kan.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: