Liefde en geduld gezocht
Logo brummensnieuws.nl
<p>Luke</p>

Luke

Liefde en geduld gezocht

KLARENBEEK - Logan en Luke van 8 jaar zijn 2 dames die die allebei op zoek zijn naar een forever home.

Het is niet zo dat deze dames samen op zoek zijn naar een huis, maar de karakters van deze twee dames komt overeen vandaar dat wij ze graag allebei in het zonnetje zetten.

De wereld is spannend voor deze dames en daarom zoeken ze een baasje die ze met liefde en een beetje geduld ze uit hun schulp kunnen laten komen. Klein, compact, veilig, rustig en voorspelbaar dat zijn dan ook de sleutelwoorden. Hun baasje kon helaas niet meer voor ze zorgen en verder hadden ze daar een zorgeloos, schuw en buiten bestaan. Ze waren wel afhankelijk van mevrouw en daarom zien we wel dat ze toch een klein beetje nieuwsgierig zijn naar mensen.

Beide katten zijn toch nog enorme “Projectkatten”. Hierbij moet u rekening houden met nog een trainingstraject om ze lekker ontspannen te laten voelen thuis. Dit kan een enorm lang traject worden en het mooiste is om te beginnen in een kleine ruimte met voorkeur zelfs een ruime honden Bench. Vanuit daar kunnen ze rustig aan prikkels in de woonkamer of omgeving wennen. 

Daarnaast moet je zo rustig mogelijk trainen met behulp van lekkere vleesjes, kwasten en mooie veren. Kleine momenten interactie zullen de oplossing zijn en grote gedwongen benaderingen zullen nadelig effect hebben. De grootste stressbron moet ook vermeden worden en dat zijn dan kinderen. Een voorspelbaar en rustig huis zal voor grote stappen voorruit zorgen en langzaam zullen de dames dan ontdooien, maar het minste en geringste spanning zorgt weer voor 8 stappen achteruit. 

Heeft u geduld, liefde en een veilig plekje voor één van deze twee dames?

Ziet u het zitten om Luke of Logan te leren dat de wereld niet zo spannend is als ze denken?

Neem dan via mail of telefoon contact met ons op. Asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl Uiteraard zijn Logan en Luke ook te vinden op onze website.

Meer berichten
 


Week 06

SPIEGELBEELDDe oplossing voor week 45: