Logo brummensnieuws.nl

Online Nieuwjaarsreceptie in Brummen Inside

BRUMMEN - De nieuwjaarsreceptie van Sportclub Brummen kon dit jaar gezien de omstandigheden niet in de kantine plaatsvinden. Net als veel andere activiteiten dit seizoen werd besloten om deze online te houden. Na een aantal brainstormsessies met een groep enthousiaste leden werd het al snel duidelijk. Hoe leuk zou het zijn als dat via een eigen programma kan? En zo ontstond Brummen Inside.

Zaterdag 9 januari 2020 was het zo ver. De eerste editie van Brummen Inside was te zien op het YouTube kanaal van Sportclub Brummen. Deze stond volledig in het teken van de nieuwjaarsreceptie. Een programma dat ruim een uur duurde. In de studio werd er door presentator Arjan Eikelboom en voorzitter Paul Busser teruggeblikt op het afgelopen jaar en werden de 10 jubilarissen allemaal thuis bezocht en gehuldigd. Ook werd de winnaar van de Harry Hasselbach trofee bekend gemaakt.

Het programma begon met de jaarlijkse snertwedstrijd dit jaar op zeer ludieke wijze werd gehouden. Benieuwd hoe deze verlopen is? Kijk dan snel nog naar Brummen Inside.

Tijdens het programma werd er overgeschakeld naar reporter Eikie. Hij heeft de tien jubilarissen thuis bezocht om ze te huldigen met een oorkonde en een bosje bloemen. Voor Sportclub Brummen was het erg belangrijk om daar ook nu aandacht aan te besteden.

Aan het einde van het programma was Eikie in Leuvenheim te gast bij Mark Donatz voor de uitreiking van de Harry Hasselbach trofee. Mark Donatz mocht de beker uitreiken aan een groep die het afgelopen jaar veel betekend heeft voor Sportclub Brummen. Ze hebben verschillende activiteiten georganiseerd en niet alleen voor onze leden, maar ook om onze sponsoren en de Brummense middenstand een hart onder de riem te steken. De actie ‘Schouder aan Schouder’ is daar een goed voorbeeld van. Een zeer terechte winnaar van de vrijwilligersprijs van Sportclub Brummen. De activiteiten commissie is al weer volop plannen aan het maken voor activiteiten in 2021.

Met inmiddels ruim 900 weergaven wordt tevreden en met trots teruggekeken op deze eerste editie van Brummen Inside. Het programma is nog steeds te bekijken op het YouTube kanaal van Sportclub Brummen. Daar zullen ook de volgende afleveringen te zien zijn.

Meer berichten
 


Week 37

In week 37 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: