Logo brummensnieuws.nl

Online open dag Het Rhedens

DIEREN/ ROZENDAAL - Zaterdag 30 januari van 09.30 tot 13.30 uur opent Het Rhedens haar virtuele deuren voor de jaarlijkse open dag. Toekomstige leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden kunnen online kennis maken met de drie locaties. 

Vanwege de coronamaatregelen kan dit jaar geen fysieke open dag plaatsvinden. Om iedereen toch zo goed mogelijk te informeren en sfeer te laten proeven, heeft Het Rhedens een app ontwikkeld. In die app staan vlogs van leerlingen, films en uitgebreide informatie over de locaties. Ook is het mogelijk om binnen de open dag tijden live te chatten met medewerkers van Het Rhedens. U kunt dan vragen stellen en nadere kennismaken met de school.

Het Rhedens App: makkelijk en veilig kennismaken

1. Download de gratis Open Dag App via de App of Play Store.

2. Zoek en selecteer de school of scan de QR code in de app.

3. De app wordt nu standaard geopend als de app van Het Rhedens.

Informatiepakket
Op de website van Het Rhedens kunnen geïnteresseerden een informatiepakket aanvragen, met daarin onder meer een leuke tas en een open dag boekje. Handig en fijn om thuis op uw gemak met uw kind(eren) door te lezen. Naast de open dag organiseert Het Rhedens in februari online voorlichtingsavonden voor ouders en op 9 en 10 februari aanstaande minilessen voor leerlingen van groep 8. De minilessen vinden onder voorbehoud, d.w.z. afhankelijk van de coronarichtlijnen, op school plaats. Nadere, actuele informatie hierover kunt u vinden op www.hetrhedens.nl.

Meer berichten
 


Week 23

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: