Afbeelding

Thuisbezorgen kerstmaaltijden enorm geslaagd

Algemeen

BRUMMEN - Omdat de horeca nog steeds gesloten moest blijven rond de kerstdagen, zijn er allemaal mooie initiatieven ontwikkeld om hun klanten toch een heerlijke maaltijd te verzorgen die thuis genuttigd kon worden. Met en zonder QR code voor beelden met uitleg over het klaarmaken ervan en het opmaken van de eigen borden. Een aantal van de restaurants in Brummen, was zelfs helemaal uitverkocht.

Natuurlijk was het anders dan anders, maar de terugkoppeling die zij kregen van hun gasten waren lovend. Tante Blanche leverde de maaltijden in een speciale vrolijke kerstbox met een kerststukje voor op tafel. De maaltijden konden worden afgehaald en bezorgd. Vanuit De Luchte werd er zelfs met twaalf auto’s rondgereden, om de bestelde maaltijden op tijd rond te kunnen brengen. Zij kregen hulp van diverse familieleden. Uitspanning de Vroolijke Frans had rondom hun pand een mooie sfeer gecreëerd tijdens het ophalen van hun 4 gangen diners. Compleet met vuurkorven, lichtjes en Glühwein. Proeflokaal & Gastrobar ‘t Kromhout had het “Uit eten Thuis” menu dat ook op Kerstavond en Eerste Kerstdag werd gebracht. Uitgeserveerd op hun eigen servies, dat de volgende dag weer werd opgehaald. Zo kon men die dagen ook genieten van “Ontbijt aan Huis”. Hier werd ook volop gebruik van gemaakt.

Net als andere restaurants had ook de nieuwe chef-kok Eric Elzinga van De Vroolijke Frans filmpjes gemaakt met speciale uitleg hoe de gerechten te bereiden en het juiste gebruik van de ingrediënten. Voor hem was dit een goede vuurdoop. Het was via het scannen van de QR-code te zien.

Geweldige reacties

De restaurants en hun teams kregen allen geweldige reacties op hun service tijdens deze dagen. Menig vaste klant had al van te voren hun bestelling gedaan, maar ook nieuwe klanten wisten hen goed te vinden. De waardering voor hun inspanningen om van Kerst vooral een mooi feest te maken, was zonder uitzondering geweldig. 

Andersom zijn de restaurants ook erg blij dat de mensen uit Brummen en omgeving hen goed gezind zijn gebleven. Vooral voor de net gestarte restaurants De Luchte en Proeflokaal & Gastrobar ‘t Kromhout, was het een opsteker dat zij helemaal uitverkocht waren. Het vertrouwen vanuit de net opgebouwde klantenkring deed ook hen enorm goed.

Afhaalmaaltijden zullen blijven

Voor de komende periode zullen de restaurants hun afhaalmaaltijden verder blijven ontwikkelen. Deze weken worden er nieuwe menu’s bedacht en uitgevoerd. Houdt u daarvoor de websites en social media van de restaurants goed in de gaten.

UITLEG BEREIDING EN BORDENOPMAAK KERSTMAALTIJD VIA QR-CODE EN VIDEO

Uit de krant

Afbeelding
Expositie van schilderijen bij Kringloop de Bongerd Algemeen 15 uur geleden
Sieraden van Irene van der Horst.
Veelzijdige Expositie in Kapel Bronkhorst. Algemeen 16 uur geleden
Verwacht alle bekende hits van Duran Duran.
Covertijd bij de Vroolijkheid met Duran Duran Algemeen 16 uur geleden
Foto ter illustratie.
Doe mee met ons gezellige Buurtklusteam! Algemeen 17 uur geleden
Dames 3 blij met de nieuwe tenues.
Spiker Dames 3 in het nieuw! Algemeen 18 uur geleden
Vier volle kratten met producten werden verzameld voor de voedselbank.
Binnensportverenigingen Eerbeek organiseren Voedselbankactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Vrijwillige netwerkcoach bij SWB Algemeen 18 uur geleden
Foto ter illustratie.
Zwemmen in buitenwater Algemeen 23 apr, 15:28
In de Eerbeekse Oliemolen wordt olie geslagen uit lijnzaad.
Oliemolen Eerbeek zoekt Vrijwilligers Algemeen 23 apr, 15:21
Afbeelding
Aanmelden voor organisatie Ouder & Kind festival Algemeen 23 apr, 14:39
Foto: Pixabay.
Onderzoek: Hier worden in Gelderland de meeste fietsen gestolen Algemeen 19 apr, 17:43
Kunst en gezelligheid op de Zeldzaam Mooi Markt.
Zeldzaam Mooi Markt Algemeen 19 apr, 17:34
Foto ter illustratie.
Voorlopig geen padelbanen in Eerbeek Algemeen 19 apr, 17:21
Afbeelding
Buigen zonder te breken Columns 19 apr, 17:03