Thuisbezorgen kerstmaaltijden enorm geslaagd
Logo brummensnieuws.nl

Thuisbezorgen kerstmaaltijden enorm geslaagd

BRUMMEN - Omdat de horeca nog steeds gesloten moest blijven rond de kerstdagen, zijn er allemaal mooie initiatieven ontwikkeld om hun klanten toch een heerlijke maaltijd te verzorgen die thuis genuttigd kon worden. Met en zonder QR code voor beelden met uitleg over het klaarmaken ervan en het opmaken van de eigen borden. Een aantal van de restaurants in Brummen, was zelfs helemaal uitverkocht.

Natuurlijk was het anders dan anders, maar de terugkoppeling die zij kregen van hun gasten waren lovend. Tante Blanche leverde de maaltijden in een speciale vrolijke kerstbox met een kerststukje voor op tafel. De maaltijden konden worden afgehaald en bezorgd. Vanuit De Luchte werd er zelfs met twaalf auto’s rondgereden, om de bestelde maaltijden op tijd rond te kunnen brengen. Zij kregen hulp van diverse familieleden. Uitspanning de Vroolijke Frans had rondom hun pand een mooie sfeer gecreëerd tijdens het ophalen van hun 4 gangen diners. Compleet met vuurkorven, lichtjes en Glühwein. Proeflokaal & Gastrobar ‘t Kromhout had het “Uit eten Thuis” menu dat ook op Kerstavond en Eerste Kerstdag werd gebracht. Uitgeserveerd op hun eigen servies, dat de volgende dag weer werd opgehaald. Zo kon men die dagen ook genieten van “Ontbijt aan Huis”. Hier werd ook volop gebruik van gemaakt.

Net als andere restaurants had ook de nieuwe chef-kok Eric Elzinga van De Vroolijke Frans filmpjes gemaakt met speciale uitleg hoe de gerechten te bereiden en het juiste gebruik van de ingrediënten. Voor hem was dit een goede vuurdoop. Het was via het scannen van de QR-code te zien.

Geweldige reacties

De restaurants en hun teams kregen allen geweldige reacties op hun service tijdens deze dagen. Menig vaste klant had al van te voren hun bestelling gedaan, maar ook nieuwe klanten wisten hen goed te vinden. De waardering voor hun inspanningen om van Kerst vooral een mooi feest te maken, was zonder uitzondering geweldig. 

Andersom zijn de restaurants ook erg blij dat de mensen uit Brummen en omgeving hen goed gezind zijn gebleven. Vooral voor de net gestarte restaurants De Luchte en Proeflokaal & Gastrobar ‘t Kromhout, was het een opsteker dat zij helemaal uitverkocht waren. Het vertrouwen vanuit de net opgebouwde klantenkring deed ook hen enorm goed.

Afhaalmaaltijden zullen blijven

Voor de komende periode zullen de restaurants hun afhaalmaaltijden verder blijven ontwikkelen. Deze weken worden er nieuwe menu’s bedacht en uitgevoerd. Houdt u daarvoor de websites en social media van de restaurants goed in de gaten.

UITLEG BEREIDING EN BORDENOPMAAK KERSTMAALTIJD VIA QR-CODE EN VIDEO

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: