Keurige oudere heer zoekt dito huis
Logo brummensnieuws.nl

Keurige oudere heer zoekt dito huis

KLARENBEEK - De weledel hooggeboren heer Karel, gecastreerde kater op oudere (13 jaar) leeftijd, woont al enige tijd in ons asiel. Deze edelman is in het asiel terecht gekomen omdat hij, na zijn verhuizing naar een 2e thuis, toch elke keer weer de weg zocht naar zijn oude onderkomen.

Hij was in dat gedrag zeer vasthoudend en niet te vermurwen zich te voegen naar de nieuwe situatie. We verwachten dat Karel, na zijn verblijf hier én een gewenningsperiode in zijn nieuwe onderkomen, een zoektocht achterwege laat. Zijn charmante uiterlijk vertoont veel overeenkomsten met een jacquet, zodat het lijkt alsof meneer zich elke dag keurig kleedt voor de gelegenheid. Voor zijn leeftijd is Karel nog heel actief en speelt nog graag. Laserlampjes maken bijvoorbeeld de jongen kitten in hem wakker. Uiteraard heeft meneer wel zijn eigen persoonlijkheid ontwikkeld en kan hij wat nukkig zijn als de baas iets van hem wil waar hij zijn edele koppie niet naar heeft staan.  Anderzijds is het aandoenlijke mannetje een knuffelaar en aandachtzoeker.

Of deze heer van stand “iets” heeft met honden is onbekend, wel is duidelijk dat een combinatie met een soortgenoot geen optie is. Met jongen mensen vanaf 12 jaar zal hij het vast wel kunnen vinden. Ook wil Karel, na zijn gewenningsperiode in huis, graag naar buiten. Heeft u, net als Karel, behoefte aan gezelligheid én wilt u graag samen met Karel genieten van een mooie oude dag? Neem dan via mail of telefoon contact met ons op. Asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl Uiteraard is Karel ook te vinden op onze website.

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: