Kijken op de boerderij dichtbij
Logo brummensnieuws.nl

Kijken op de boerderij dichtbij

LOENEN - In de tijd waarin er wordt gerijmd en gezelligheid centraal staat, zijn er weer kijkmomenten op de Herenboerderij De Groote Modderkolk! Wil je graag weten hoe de boerderij eruit ziet, welke dieren er zijn en welke groenten er verbouwd worden? Ben je benieuwd hoe je kan meedoen met de boerderij? Kom dan kijken op zaterdag 5 of 19 december om 09:30.

De boerin Marleen of leden van de boerderij zou je zo maar op het land aan het werk kunnen zien. Zo kan je kijken hoe de groenten als boerenkool erbij staat. De boerderij heeft ook veel soorten fruitbomen die misschien nog wel in blad staan met mooie herfstkleuren. De leden van de boerderij kunnen alles vertellen over het meedoen met de boerderij en wat er zoal op de boerderij gebeurt. 

Als je meedoet is de boerderij ook een beetje van jou. Zo kan je meedenken over welke groenten er verbouwd worden of hoe het beste met het land kan worden omgegaan. Je kan elke week groente, eieren en in het seizoen fruit en vlees (als je dat wilt) ophalen op de boerderij. 

Wil je graag kijken? Geef je dan op via grootemodderkolk@herenboeren.nl Ook als je meer informatie wilt kan je je vragen naar dit adres sturen. De start van rondleidingen is om 09.30 uur en het adres is Herenboerderij De Groote Modderkolk (Vrijenbergweg 24 B Loenen).

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: