Vakantie geluk voor iedereen!
Logo brummensnieuws.nl

Vakantie geluk voor iedereen!

EERBEEK/ ZUTPHEN - Ondanks door de Corona beperkende maatregelen heeft het merendeel van de Nederlandse bevolking dit jaar toch van een welverdiende vakantie kunnen genieten, ook al was het voor velen een alternatief. Er zijn echter, net als in alle voorgaande “normale” jaren, helaas nog veel gezinnen die niet op vakantie kunnen. Gewoon omdat het om diverse redenen financieel niet uit kan. Deze groep kwetsbare mensen moet veelal de eindjes aan elkaar knopen met hulp van voedselbank, kledingruil en bijstand. Dit is een, mede door Corona, sterk groeiende groep mensen. Velen zitten meer en meer in een uitzichtloze toestand en raken sociaal geïsoleerd. Een vakantie, hoe kort dan ook, kan nieuw perspectief en nieuwe energie geven. Voor deze groep medemensen heeft Rotary Club Eerbeek-Zutphen het project “Rotary Vakantie Geluk” een aantal jaren geleden opgezet. Met dit project kunnen deze mensen tóch met vakantie naar een gerenommeerd vakantiepark! Het afgelopen jaar hebben vele gezinnen hier dankbaar gebruik van kunnen maken. Om dit project draaiende te houden, worden er naast eigen inbreng van de leden, diverse fundraising acties gehouden om geld in te zamelen.

Een van de fundraising acties is de jaarlijkse wijnproeverij. In de maand december wordt deze weer gehouden, echter net zoals alle andere evenementen, is het door de Corona maatregelen niet mogelijk om dit te laten plaatsvinden gelijk aan voorgaande jaren. Hiervoor heeft de Rotary club het nu net even anders opgezet! Voor dit jaar zijn er een zevental top wijnen van voorgaande jaren geselecteerd. Zo zijn er 3 mooie rode, 3 fantastische witte en een feestelijke “bubbel” geselecteerd. De wijnen zijn te bestellen via https://tinyurl.com/y2h9k9eh  waar de wijnen ook staan beschreven. De bestelling is per doos van 6 flessen. Na bestelling worden deze bij u aan huis gebracht.

Mocht u nou helemaal niet van wijn houden, maar toch dit project willen ondersteunen en hiermee bijdragen aan een beetje Vakantie Geluk voor diegenen die het echt nodig hebben, mag u altijd vrijblijvend een donatie doen, graag zelfs!

Dit kan dan op NL73RABO0174992173 t.n.v. St. Community Service Rotary.

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: