Team Vroolijke Frans weer creatief
Logo brummensnieuws.nl

Team Vroolijke Frans weer creatief

BRUMMEN/ BROEK - Het team van de Vroolijke Frans was de afgelopen weken weer op diverse plekken in actie In het kader van ‘vroolijkheid brengt warmte’. Bij de zorglocatie Radeland van Stichting Philadelphia in Brummen werden deze week bloembollen gepland. Creativiteit is een kenmerk van het team van de uitspanning dus de bollen werden in diverse vrolijke vormen gepoot.

De afhaal actie van rijkgevulde warme herfstschotels was een groot succes. Binnen twee dagen waren alle schotels uitverkocht die afgelopen zaterdag in een sfeervolle setting werden afgehaald. Door dit succes is besloten om de actie te herhalen op zaterdag 12 december. Liefhebbers kunnen de herfstschotels tot 9 december bestellen.
De komende weken is men ook druk met de het bereiden van maaltijden voor de voedselbank. Daarnaast wordt de tuin van ‘Onze Droom’ winterklaar gemaakt. Dit moest worden uitgesteld in verband met de aangescherpte regels. Nu kan dit weer worden opgepakt en wordt de actie opgepakt voor het ontmoetingscentrum. Bovendien wordt er dan gezorgd voor een heerlijke lunch voor vrijwilligers en deelnemers.

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: