Stemmen stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat begonnen!
Logo brummensnieuws.nl

Stemmen stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat begonnen!

BRUMMEN - Stem op het projectplan van Sportkompas; Hybride leeromgeving XL en steun het sport- en beweegklimaat in Brummen.

Hybride leeromgeving XL
Sportkompas wil met het projectplan Hybride leeromgeving XL de inwoners van de gemeente Brummen in beweging brengen. Dit door de inzet van jonge professionals. Zo krijgen de studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de verschillende sectoren die de gemeente Brummen te bieden heeft.

De activiteiten richten zich er op dat iedereen meedoet in een veilig sport- en beweegklimaat.

Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat bestaat uit een bedrag van € 20.000 dat beschikbaar is voor een plan dat zich richt op het stimuleren van sport en bewegen voor verschillende doelgroepen zoals kinderen, ouderen en mensen met een beperking.

Stemmen

De 7 gekozen plannen worden van 26 november tot en met 1 december 2020 in de spotlights gezet door Omroep Gelderland. In deze promotievideo wordt het plan plan Hybride leeromgeving XL uitgelegd en versterkt met beelden van de enthousiaste kinderen van groep 3/4 van de St. Pancratiusschool in Brummen.

De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee, de andere 50% bepaalt de jury. Ga naar www.stichtingsportkompas.nl om uw stem uit te brengen.

Meer berichten
 


Week 02

In week 2 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: