De Heideroos neemt afscheid
Logo brummensnieuws.nl
<p>Het team van De Heideroos met eigenaar Marcel Gardenbroek. Foto: Marion Verhaaf</p>

Het team van De Heideroos met eigenaar Marcel Gardenbroek. Foto: Marion Verhaaf

De Heideroos neemt afscheid

EERBEEK - Het gaat er dan nu toch echt van komen, het einde van het tijdperk De Heideroos in Eerbeek. De verkoop van het pand en het terrein is er door. Marcel Gardenbroek was er al een aantal jaren mee bezig en onlangs raakte het in een stroomversnelling.

“Ik ben aangenaam verrast door de overname in de coronatijd,” aldus Marcel Gardenbroek van De Heideroos. “De lezers van onze nieuwsbrief hebben wij het deze week gemeld.” Door de onzekerheden over de aankomende kerstperiode was al besloten die maand geen catering te doen. En nu is er per 1 januari de overname door de nieuwe eigenaar.

Bijna 14 jaar volgemaakt

Op 1 mei 2007 is Gardenbroek gestart, eerst gehuurd van de familie Schotpoort en daarna heeft hij het geheel gekocht. In die veertien jaar heeft hij er met veel plezier gewerkt en ondanks dat hij zelf geen Eerbekenaar is, toch een hele fijne band opgebouwd met de gasten en inwoners van Eerbeek. “Ik heb een gouden team met een vaste kern en zij blijven tot het eind. Het doet me pijn dat ik geen afscheidsreceptie kan organiseren om passend afscheid te nemen van mijn trouwe gasten en klanten.” Wie een reactie wil sturen aan Marcel en zijn team, kan dit doen via marcelgardenbroek@gmail.com.

Gardenbroek kan zijn tijd straks anders gaan indelen en meer met zijn gezin doorbrengen. Hebt u overigens nog dinerbonnen dan kunt u die nog inleveren tot 20 december voor afhaal- en bezorgmenu’s.

Rigoureuze verbouwing

De eerste maanden zal het pand rigoureus verbouwd worden en dus gesloten blijven. Dat het horeca blijft staat vast, maar in welke vorm is Gardenbroek nu niet bekend.

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: