Zwembad Coldenhove gaat door
Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Archief Zwembad Coldenhove</p>

Foto: Archief Zwembad Coldenhove

Zwembad Coldenhove gaat door

EERBEEK – In 2021 zal Zwembad Coldenhove weer open gaan. Voor het nieuwe seizoen zoeken ze twee nieuwe bestuursleden, namelijk een voorzitter en secretaris.

De huidige voorzitter, Eric Veldink, zal na 20 jaar zijn functie neerleggen. Hij kijkt terug op een mooie tijd met een vaste groep vrijwilligers en medewerkers. Een periode die hij voor geen goud had willen missen. Hij was betrokken bij de oprichting van Stichting zwembad Coldenhove toen zij het bad in 2000 hebben overgenomen van de gemeente Brummen. “Na twintig jaar is het verstandig dat er nieuw bloed komt binnen de stichting,” aldus Veldink. Op de vraag hoeveel tijd het kost om bestuurslid te zijn, is hij duidelijk. “Je bent eraan kwijt wat je er in wilt stoppen, maar het bestuurslidmaatschap is natuurlijk wel een serieuze aangelegenheid!” De Stichting is financieel gezond en dat komt vooral door het feit dat de vrijwilligers en bestuursleden zo veel mogelijk zelf doen in het onderhoud, zodat zij binnen de kosten blijven. Hebt u interesse in één van beide functies of wilt u zich aansluiten als vrijwilliger? U kunt informatie vragen en aanmelden via info@zwembadcoldenhove.nl.

Volgend jaar weer open!

Gewapend met een Coronaplan is het de bedoeling om in 2021 in het laatste weekend van april weer de hekken te openen. “De omstandigheden zullen beter zijn dan nu en dan willen we onze taken weer graag uitvoeren,” aldus Veldink.

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: