Kom naar de Walk&Talk met Jet Teerink
Logo brummensnieuws.nl
Jet Teerink
Jet Teerink

Kom naar de Walk&Talk met Jet Teerink

BRUMMEN - Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Op donderdag 3 december komt loopbaancoach Jet Teerink naar Bibliotheek Brummen om de bijeenkomst te begeleiden.

Per 1 december is er vanuit de overheid weer budget beschikbaar gesteld voor het Ontwikkeladvies. Deze keer kan iedereen van 18 tot 67 jaar die een relatie heeft met de arbeidsmarkt gebruik maken van de regeling. Jet Teerink vertelt hier meer over en daarnaast is het mogelijk om je op te geven bij haar voor drie gratis loopbaangesprekken van 1,5 uur. Zij gaat verder in op het belang van voldoening en plezier in je werk, waardoor het meer energie oplevert. Na afloop van haar presentatie is voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Praktische informatie

De Walk&Talk bijeenkomst is op donderdag 3 december van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek in Brummen. Toegang is gratis, net als koffie en thee. In verband met de coronamaatregelen kunnen er maximaal 10 mensen deelnemen. Geef je snel op via: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl .

Voor meer informatie

Sylvia van den Top | Communicatieadviseur Bibliotheek Brummen|Voorst

s.vandentop@bibliotheekbrummenvoorst.nl | 06 – 440 730 79

Meer berichten
 


Week 02

In week 2 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: